Globale Helligdage i December

December er en måned fyldt med festligheder og helligdage over hele verden. Mens nogle af disse helligdage er specifikke for bestemte lande eller kulturer, er der også mange globale helligdage i december, som fejres af mennesker fra forskellige dele af verden.

Her er en liste over nogle af de mest populære globale helligdage i december:

Jul

Julen er en af de mest populære helligdage i verden, og den fejres af kristne over hele kloden. Selvom julens oprindelse er religiøs, fejrer mange mennesker julen som en tid til at være sammen med familie og venner og til at udveksle gaver.

Hanukkah

Hanukkah er en jødisk ferie, der normalt falder i december. Ferien varer i otte dage og fejrer genindvielsen af ​​Templet i Jerusalem. Hanukkah fejres med stearinlys, mad og gaver.

Kwanzaa

Kwanzaa er en afroamerikansk ferie, der fejres fra den 26. december til den 1. januar. Ferien blev oprettet i 1966 og er en tid til at fejre afrikansk kultur og arv. Kwanzaa fejres med sang, dans og mad.

Boxing Day

Boxing Day er en helligdag, der fejres i mange lande, herunder Storbritannien, Canada, Australien og New Zealand. Det falder normalt på den 26. december og er en tid til at besøge familie og venner og til at udveksle gaver. Navnet Boxing Day stammer fra den gamle tradition med at give penge eller gaver i små kasser til tjenere og andre servicefolk.

Nytårsaften

Nytårsaften er en global helligdag, der fejres af mennesker over hele verden. Det er en tid til at sige farvel til det gamle år og byde det nye år velkommen. Mange mennesker fejrer nytårsaften med festligheder, fyrværkeri og champagne.

Diwali

Diwali er en hinduistisk ferie, der normalt falder i oktober eller november, men nogle gange falder i december. Ferien varer i fem dage og fejrer sejren af ​​lys over mørke. Diwali fejres med stearinlys, fyrværkeri og mad.

Las Posadas

Las Posadas er en mexicansk ferie, der fejres fra den 16. til den 24. december. Ferien minder om Maria og Josefs rejse til Betlehem og fejres med sang, dans og mad.

Yule

Yule er en hedensk ferie, der fejres i mange dele af verden. Det falder normalt omkring vintersolhverv og fejrer genfødslen af ​​solens lys. Yule fejres med stearinlys, pynt og mad.

Disse er blot nogle af de mange globale helligdage i december. Uanset hvilken ferie du fejrer, er december en tid til at være sammen med familie og venner og til at sprede glæde og kærlighed.

Hvis du vil læse mere om globale helligdage i december, kan du besøge klik for mere information.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *