River Table Danmark

River Table er en ny type af møbler, der er lavet af naturlige materialer. River Table er lavet af en del af en træstamme, der har fået lov til at vokse sig stor og stærk. Når træet er færdigt med at vokse, bliver det skåret over langs og fladt, så det kan bruges til at lave et bord.

River Table passer ind i alle hjem

River Table er et unikt stykke møbel, lavet til at passe ind i ethvert hjem. River Table er et af de første møbler, der er lavet af naturlige materialer, og det er en af de få møbler, der er lavet af træ. River Table er også et af de første møbler, der er lavet af bæredygtige materialer, så du kan med god samvittighed vælge River Table. Vil du læse meget mere om River Table og dens unikke features, så klik gerne her: River Table Danmark


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *